Buitenspeeldag

Woensdagnamiddag 17 april van 13 tot 17 uur kunnen alle kinderen zorgeloos ravotten. Huiswerk, tablet en televisie gaan dan aan de kant tijdens de jaarlijkse Buitenspeeldag.

Weerbestendige editie

Door het voorspelde slechte weer met intense buien en onweer, is het helaas niet mogelijk om buiten een leuke en veilige buitenspeeldag te organiseren dit jaar. Daarom is er een weerbestendig alternatief, binnen in de centraal gelegen Sportoase De Toren (Torenstraat 115 in Rotselaar).

De dienst Vrije Tijd en partners Sportief Rotselaar, Hockey Rotselaar en Chiro Wezemaal doen er alles aan om jullie een topnamiddag te bezorgen. Zorg zeker voor een begeleider voor je kind, want er is geen toezicht voorzien tijdens de Buitenspeeldag.

Programma

  • Springkastelen, speleologie, kindergrime, knutselworkshops, ... (Sportoase De Toren).
  • Om 15 uur verwelkomt 'Coach Boekie' je in het zwempaviljoen aan zwemzone 'De Plas' (Vakenstraat 18) voor een unieke en sportieve leeservaring.
    In een interactieve, grappige voorstelling zal Coach Boekie je voorbereiden op de Olympische Boekenspelen, met een portie letterfitness en boekstretchen.
  • Tot slot organiseert Huis van het Kind in de voormiddag voor de kleinsten ook een baby- en peuterspeelpunt in de Buitenschoolse Kinderopvang (Kapelstraat 28).

Blijf op de hoogte via het facebookevenement over de Buitenspeeldag.

Beleefkaart

Alle andere dagen van het jaar buiten spelen? We hebben alle publieke speel- en sportterreinen in de gemeente verzameld op de speel- en sportkaart.

Banner Buitenspeeldag