U bent hier

Burgerbevraging Gemeentemonitor 2023 van start

Vanaf 22 maart 2023 valt de burgerbevraging Gemeente-Stadsmonitor in de bussen bij heel wat inwoners. De bevraging peilt naar de tevredenheid, de participatie en het gedrag van burgers over heel uiteenlopende thema’s.

Waaraan hecht jij belang in Rotselaar? Ben je tevreden over de voorzieningen? Kun je veilig fietsen? Zijn er voldoende activiteiten? Vanaf 22 maart 2023 organiseert het Vlaams Agentschap Binnenlands Bestuur (ABB) de grootschalige burgerbevraging Gemeente-Stadsmonitor. De wetenschappelijk onderbouwde bevraging gaat door in elke Vlaamse gemeente en stad. Ze peilt naar de tevredenheid, de participatie en het gedrag van burgers over heel uiteenlopende thema’s.

Geef je mening

Je medewerking aan deze burgerbevraging is vrijwillig, maar van groot belang. De waarde van de resultaten hangt immers af van het aantal personen die de vragenlijst invullen. Bovendien krijg je met de bevraging de kans om je mening te geven over de thema’s die in Rotselaar belangrijk zijn. Met de resultaten van de bevraging wil ABB lokale besturen ondersteunen om betere beleidsbeslissingen te nemen. Om je te bedanken, maak je kans op een geschenkbon van 12 euro als je de vragenlijst volledig invult.

Vlaanderen respecteert de privacy van elke burger. ABB maakt alleen analyses op gemeentelijk niveau en werkt volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Meer info

Voor meer uitleg kan je terecht op www.gemeente-stadsmonitor.vlaanderen.be. Op die website kun je ook de resultaten van de vorige bevraging raadplegen.

Vertel het verder

Volg Rotselaar op Facebook en Twitter