U bent hier

Festivals Werchter

Het burenloket verhuist van de vertrouwde plek op Werchter Brug naar de Haachtsesteenweg, vlak tegenover de hoofdingang van het festivalterrein. Op die manier staan de infostand en het burenloket op dezelfde locatie.

Je kunt bij het burenloket terecht met al je vragen, opmerkingen en suggesties over de festivals in Werchter. Wie als inwoner een ticket aan voordeeltarief kocht voor Rock Werchter of TW Classic, kan hier zijn ticket omruilen voor een festivalbandje.

Het burenloket en de festivalorganisatie zijn telefonisch bereikbaar via het gratis nummer 0800 32 666. Op festivaldagen is het nummer 24 op 24 uur bereikbaar, in de periode tussen de festivaldagen kun je bellen tijdens de kantooruren. Mailen kan naar inwoners@rockwerchter.be.

Openingstijden burenloket tijdens TW Classic

Zondag 14 juli van 9 tot 1 uur ’s nachts.

Kom met de fiets

De fiets is het snelste en handigste vervoersmiddel voor wie in de buurt woont. Net als vorig jaar is er langs elke grote invalsweg een gratis, 24 op 24 uur bewaakte fietsenparking is. Deze veilige parkings aan de Nieuwebaan en de Provinciebaan zullen ook open zijn tijdens TW Classic.

Tijdens de festivals wordt de omgeving van het festivalpark onderverdeeld in drie verschillende zones: zone A (Haachtsesteenweg - Hanewijk - Hazepad) / zone B (Rotselaar, Dijlekant, Provinciebaan) / zone C (Werchter). 

De zones worden ten laatste de ochtend van het festival ingesteld. Wanneer deze zones ingesteld zijn, is om veiligheidsredenen alle verkeer verboden op Werchter Brug en het kruispunt Haachtsesteenweg / Provinciebaan. Wie in een van deze zones woont, wordt apart geïnformeerd per bewonersbrief. Meer info vind je op www.rockwerchter.be/inwoners.

Vertel het verder

Volg Rotselaar op Facebook en Twitter