U bent hier

Festivals Werchter

UPDATE 16 april 2020

Om een heropflakkering van het dodelijke coronavirus (COVID-19) te voorkomen, heeft de Nationale Veiligheidsraad beslist dat de festivals in Werchter dit jaar worden geannuleerd. Het is goed dat er nu duidelijkheid is. De gemeente steunt deze beslissing en zal deze mee uitvoeren. De gezondheid van onze inwoners, medewerkers, vrijwilligers en festivalgangers komt op de eerste plaats.

Toch vinden we het ook heel erg spijtig. We hadden er weer zo naar uitgekeken ... De festivals in Werchter geven ons de kans om de bekendste muziekgroepen ter wereld in onze gemeente te ontvangen, op de festivalweide een pint te drinken met onze vrienden terwijl we genieten van de beste muziek. En onze verenigingen krijgen natuurlijk zo de kans om er hun kas te spijzen. Het zal dit jaar spijtig genoeg niet kunnen doorgaan. Dat is een zware klap voor onze inwoners en verenigingen, voor iedereen die betrokken is.

Natuurlijk is dit ook een ongezien drama voor de festivalorganisatie. Nu de festivals dit jaar zijn geannuleerd, stuurt Ticketmaster elke tickethouder, ook van bewonerskaarten, zo snel mogelijk een persoonlijke e-mail met meer uitleg. Meer info: https://help.ticketmaster.be/hc/nl/articles/360006603238-Informatie-over....

Vertel het verder

Volg Rotselaar op Facebook en Twitter