U bent hier

Festivals Werchter

Het burenloket verhuist van de vertrouwde plek op Werchter Brug naar de Haachtsesteenweg, vlak tegenover de hoofdingang van het festivalterrein. Ook de politiepost tijdens Rock Werchter verhuist naar de zone tegenover de hoofdingang. Op die manier staan de infostand, het burenloket en de politie op dezelfde locatie.

Je kunt bij het burenloket terecht met al je vragen, opmerkingen en suggesties over de festivals in Werchter. Wie als inwoner een ticket aan voordeeltarief kocht voor Rock Werchter of TW Classic, kan hier zijn ticket omruilen voor een festivalbandje.

Het burenloket en de festivalorganisatie zijn telefonisch bereikbaar via het gratis nummer 0800 32 666. Op festivaldagen is het nummer 24 op 24 uur bereikbaar, in de periode tussen de festivaldagen kun je bellen tijdens de kantooruren. Mailen kan naar inwoners@rockwerchter.be.

Openingstijden burenloket

Werchter Boutique

Zaterdag 8 juni van 12 tot 1 uur ’s nachts.

Rock Werchter

Woensdag 26 juni van 12 tot 21 uur, donderdag 27 juni tot en met zondag 30 juni (festivaldagen) van 11 tot en met 2 uur ’s nachts en maandag 1 juli van 9 tot 12 uur.

TW Classic

Zondag 14 juli van 9 tot 1 uur ’s nachts.

Politieonthaal

Tijdens Rock Werchter opent de politie een speciaal onthaalpunt op de Haachtsesteenweg, naar de infostand en het burenloket tegenover de hoofdingang. Dit onthaal is elke dag geopend van 10 tot 5 uur, op maandag tot 14 uur. Deze politiedienst is telefonisch bereikbaar op de nummers 016 60 01 74 en 016 60 01 86.

Kom met de fiets

De fiets is het snelste en handigste vervoersmiddel voor wie in de buurt woont. Net als vorig jaar is er langs elke grote invalsweg een gratis, 24 op 24 uur bewaakte fietsenparking is. Deze veilige parkings aan de Nieuwebaan en de Provinciebaan zullen ook open zijn tijdens de dagconcerten.

Tijdens de festivals wordt de omgeving van het festivalpark onderverdeeld in drie verschillende zones: zone A (Haachtsesteenweg - Hanewijk - Hazepad) / zone B (Rotselaar, Dijlekant, Provinciebaan) / zone C (Werchter). De zones worden ten laatste de ochtend van het festival ingesteld. Wanneer deze zones ingesteld zijn, is om veiligheidsredenen alle verkeer verboden op Werchter Brug en het kruispunt Haachtsesteenweg / Provinciebaan. Wie in een van deze zones woont, wordt apart geïnformeerd per bewonersbrief. Meer info vind je op www.rockwerchter.be/inwoners.

Vertel het verder

Of volg Rotselaar op Twitter