U bent hier

Jeugdhuizen

Erkende jeugdhuizen in de gemeente Rotselaar:

Jeugdhuis Floere Bloes

Dit Wezemaals jeugdhuis bestaat al meer dan 25 jaar, maar toch zijn ze nog steeds even jong van geest. Dit heeft vooral te maken met de spetterende activiteiten, de ontspannen sfeer, de lage prijzen en de grote kameraadschap. De Floere Bloes gaat er prat op dat de deur geopend is vanaf 20.30 uur op elke vrijdag, zaterdag, vakantiedag en op alle avonden voor officiële feestdagen. Er staan dan 2 tappers achter de toog die voor de nodige dorstlessers, muziek en ambiance zorgen.

Adres: Holsbeeksebaan 7, 3111 Wezemaal
Openingsdagen: elke vrijdag en zaterdag vanaf 21 uur. Op aankondiging op zondagen, vakantiedagen of dagen voor een verlofdag. Check de facebookpagina voor meer details.

Contact

Michiel Philippe
0476 72 68 13
info@floerebloes.be
www.floerebloes.be
 

Jeugdhuis MENA

Jeugdhuis Mena biedt elke jongere de kans om op een recreatieve en participatieve manier aan vrijetijdsbesteding te doen. Dit verwezenlijken zij op verschillende manieren. Zo openen zij de deuren op vrijdag, zaterdag en zondag voor elke jongere vanaf zestien jaar. Jeugdhuis Mena biedt zo het alternatief, uiteraard gesneden op de maat van de jeugd. Ook organiseren zij activiteiten voor en door de leden met als doel vriendschap en sfeer te creëren en tevens een uitlaatklep te bieden voor jongeren die creatief en geëngageerd hun vrije tijd willen doorbrengen.

Adres: Torenstraat 2, 3110 Rotselaar
Openingsdagen: vrijdagen, zaterdagen en woensdagen tijdens de schoolvakanties vanaf 20 uur.

Contact

Jannes Devesse
0498 69 39 36
jhmena@gmail.com
Facebook JH Mena