Nieuw middagrestaurant in Rotselaar

Vanaf donderdag 2 februari kan iedereen terecht voor een nieuw wekelijks middagrestaurant in Zaal Zilverwit in Rotselaar. Het concept blijft hetzelfde: een heerlijk driegangenmenu voor negen euro in fijn gezelschap.

Al tien jaar organiseert het Lokaal Dienstencentrum vrijdag middagrestaurants in Werchter. Wegens het grote succes kwam er in 2016 een tweede middagrestaurant op maandag in WZC De Lelie, in Wezemaal. Vanaf februari 2023 komt er op donderdag een derde locatie bij, met zaal Zilverwit in de Bergstraat in Rotselaar. Oud én jong kan er wekelijks terecht op donderdagmiddag in zaal Zilverwit: iedereen is welkom.

Een heerlijk driegangenmenu, goed gezelschap en verbondenheid. Dat zijn de troeven van de wekelijkse middagrestaurants van het Lokaal Dienstencentrum. De ideale gelegenheid om op vrijdag in Werchter, op maandag in Wezemaal en binnenkort dus ook op donderdag in Rotselaar samen een lekker middagmaal te delen.

Al honger? Schrijf je voor het middagrestaurant in via lokaal.dienstencentrum@rotselaar.be of 016 61 63 80. Je schrijf je ten laatste op dinsdagmiddag in voor het middagrestaurant op donderdag die week. Meer info over de middagrestaurants vind je op https://www.rotselaar.be/middagrestaurant.