Nieuwe website en magazine voor Rotselaar

Nieuwe website en trots gemeentemagazine

Deze week lanceerde de gemeente Rotselaar een vernieuwde website en gemeentemagazine. Door deze twee populaire mediakanalen samen te vernieuwen, zet de gemeente in op een nieuwe communicatieaanpak. De gemeente gaat daarbij maximaal voor een klantgerichte, flexibele dienstverlening en wil haar inwoners rechtstreeks informeren op een kwalitatieve en aantrekkelijke wijze.

De gemeentelijke website ziet er sinds deze week volledig nieuw uit. Rotselaar kiest resoluut voor een moderne, frisse aanpak en gebruiksvriendelijke website. De focus ligt op dienstverlening, een verbeterde zoekfunctie en een logische indeling voor informatie en dienstverlening.

De overzichtelijke startpagina, vlotte navigatiemogelijkheden en een goed uitgebouwde zoekfunctie helpen je snel wegwijs op de site. Populaire links leiden je in één muisklik naar vaak gezochte informatie.

De gemeente Rotselaar heeft haar dienstverlening de afgelopen jaren sterk uitgebreid. We willen onze inwoners met deze nieuwe website dan ook snel en efficiënt leiden naar de juiste diensten en de gevraagde informatie. Daarnaast is deze website uitgerust met een uitgebreid e-loket. Heel veel documenten en attesten kunnen nu gratis online aangevraagd en afgeleverd worden.

Ook ‘trots’ vernieuwd

Deze week valt de nieuwe editie van het gemeentemagazine 'trots' in de brievenbus. Ook het magazine kreeg een totale restyling met een nieuwe lay-out, een aangepast formaat en enkele nieuwe rubrieken. Veel en grote foto’s zorgen voor rust en zuurstof in het magazine en ook inwoners en lokale organisaties komen aan bod, voor een echt magazinegevoel.

Het nieuwe gemeentemagazine Trots zet dus resoluut in op nieuws, duiding, achtergrondinformatie en inspiratie voor activiteiten en evenementen.

De gemeente zet in op een nieuwe communicatieaanpak en vernieuwt nu ook haar twee meest populaire mediakanalen. Het nieuwe magazine wil onze inwoners rechtstreeks en op een toegankelijke en aantrekkelijke wijze informeren over het reilen en zeilen in onze gemeente.

Het magazine Trots verschijnt vier keer per jaar. Elk seizoen wordt er een nieuw nummer in alle brievenbussen van de gemeente bedeeld.