U bent hier

Op zoek naar de bank van Warme William

Warme William verstopt zich in augustus op vier locaties in onze gemeente. Elke week kiest hij een nieuwe verstopplek. Speurneuzen kunnen hem opsporen met de hulp van een foto op de sociale media van de gemeente Rotselaar en maken zo kans op mooie prijzen.

Kinderen en jongeren kunnen in Rotselaar bij Warme William terecht voor een luisterend oor. Zijn bank verplaatst zich regelmatig langs verschillende scholen, jeugdbewegingen en openbare plaatsen. In de scholen wordt tijdens zijn aanwezigheid ook veel aandacht besteed aan Warme William. Leerkrachten openen zo het gesprek over hoe iedereen zich wel eens minder goed voelt en hoe je elkaar kunt helpen door te luisteren naar elkaars gevoelens.

Naast luisteren, speelt Warme William ook graag spelletjes. Daarom verstopt hij zich in augustus op vier verschillende locaties. Op 2, 9, 16 en 23 augustus verschijnt er een fototip op de Instagram- en Facebookpagina. De tip helpt speurders om de verstopplek van Warme William te vinden. Speurneuzen hebben een week de tijd om de locatie van de bank te achterhalen.

Win prijzen met jouw Warme William

Door Warme William ook buiten de scholen op een speelse manier bekend te maken, denken inwoners na over hun eigen Warme William, want iedereen heeft een eigen Warme William in het leven: iemand bij wie je altijd met alles terecht kunt.

Die persoon kun je door de zoektocht in de bloemetjes zetten. Nomineer de persoon die jouw luisterend oor is door een mail te sturen naar huisvanhetkind@rotselaar.be en vermeld in die mail ook de code op de bank. Zo maak je elke week kans op een prijs.

Vertel het verder

Volg Rotselaar op Facebook en Twitter