U bent hier

Openbare onderzoeken omgevingsvergunningsaanvragen

Maak een afspraak

Meldingen, beslissingen en openbare onderzoeken in het kader van omgevingsvergunningen kun je raadplegen via het Inzageloket. Tijdens de periode van een openbaar onderzoek of tijdens de beroepsperiode kun je in het Inzageloket het volledige omgevingsvergunningendossier inkijken. Is er iets niet duidelijk? Deze handleiding helpt je verder in het Inzageloket.

Bezwaar of beroep indienen

Tijdens de periode van een openbaar onderzoek (30 dagen) kun je standpunten, opmerkingen of bezwaren indienen bij het college van burgemeester en schepenen. Dat kan digitaal via het Omgevingsloket, het Inzageloket of per brief gericht aan Gemeente Rotselaar, Provinciebaan 20, 3110 Rotselaar.

Tegen een beslissing kan binnen de 30 dagen na de bekendmaking beroep worden aangetekend. Voor elk beroep moet er rolrecht betaald worden aan de instantie die het beroep moet behandelen. Een beroep aantekenen kan digitaal via het Omgevingsloket, het Inzageloket of per brief gericht aan gemeente Rotselaar, Provinciebaan 20, 3110 Rotselaar.

Elk aanvraagdossier heeft een omgevingsloketnummer dat begint met 'OMV_'. Dat nummer vind je terug bovenaan het document van de bekendmaking van het openbaar onderzoek. Gebruik dat nummer om het dossier terug te vinden in het Inzageloket en het Omgevingsloket en vermeld het altijd in je brief.

Hulp nodig om een beroepsschrift in te dienen via het Inzageloket? Deze handleiding helpt je verder.