U bent hier

Opendeurdag Lokaal Dienstencentrum ‘Oude Pastorie’ op 12 september

Zet zondag 12 september met stip in je agenda, want dan openen van 14 tot 17 uur de deuren van het Lokaal Dienstencentrum in Werchter. Iedereen is er welkom om in een gezellige sfeer kennis te maken met het ruime aanbod (thuis)diensten en activiteiten.

Iedereen - groot of klein, jong of oud - is welkom om tijdens de opendeurdag op 12 september een kijkje te komen nemen en te ontdekken wat het dienstencentrum te bieden heeft. Vrijwilligers tonen je maar al te graag een glimp van hun activiteiten zoals patchwork, tekenen, aquarel en zoveel meer.

In de mooie groene tuin, kun je deelnemen aan het Repair Café of genieten van een heerlijk hapje en drankje. Ook de kinderen zullen zich niet vervelen! Je bezoek sluit je af met een toffe foto die je nadien toegestuurd krijgt. Verder zorgt ook NOAH, de kleinschalige dagopvang van Familiehulp gevestigd in het LDC, voor een rondleiding.

Diensten LDC

Het Lokaal Dienstencentrum biedt ook heel wat diensten aan huis aan. Zo hebben ze een poets- en boodschappendienst, vervoert de Minder Mobielen Centrale personen die het openbaar vervoer niet kunnen gebruiken en helpt de klusjesdienst personen die omwille van leeftijd, fysieke of psychische beperkingen kleine taakjes niet (meer) zelf kunnen doen. Ontdek op deze pagina alle diensten aan huis van het LDC.

Open Monumentendag

De opendeurdag is niet willekeurig gekozen, want op zondag 12 september is het ook Openmonumentendag. Dit jaar staat Werchter centraal en kun je aan de hand van de nieuwe erfgoedbrochure de geschiedenis van Werchter beleven. Meer informatie op deze pagina.

Vertel het verder

Volg Rotselaar op Facebook en Twitter