U bent hier

Word redder aan zwemzone 'de Plas'

Lokaal bestuur Rotselaar is voor komend zwemseizoen op zoek naar redders voor zwemvijver ‘de Plas’ van Rotselaar. Je kunt je kandidaat stellen voor het voorseizoen, juli, augustus en het naseizoen.

Zwemzone 'de Plas' is geopend in juli en augustus. Ook in het voor- en naseizoen zijn er aparte openingsmomenten. Ben je beschikbaar in juni? Geef dat dan zeker zo aan in het formulier. Zo kan iedereen vanaf de eerste mooie dagen genieten van een prachtige zomer op het strand.

Als redder maak je komende zomer ook als eerste gebruik van het vernieuwde zwempaviljoen. Het nieuwe redderslokaal biedt alle comfort voor de taken van redders.

Redder of toezichter

Als redder verzeker je het reddingstoezicht aan onze zwemvijver. Je hebt een goede kennis van EHBO, bent op de hoogte van nieuwe reanimatierichtlijnen (rekening houdend met corona) en je staat mee in voor het onderhoud van de zwemzone.

Je komt alleen in aanmerking als je een hoger reddersdiploma hebt en een bewijs van recente (of geplande) bijscholing kunt voorleggen. De komende reddersbijscholingen kun je terugvinden via Netwerk Lokaal Sportbeleid of RedFed.

Als redder heb je verantwoordelijkheidszin en aandacht voor orde en netheid. 

Solliciteer

Zin in een vakantiejob aan het strand en het water? Stuur een mail naar sport@rotselaar.be en stel je kandidaat als redder in zwemzone 'de Plas'. Dat kan voor juni, juli, augustus en september. 

Bezorg daarbij je attest van Student@Work, hoger reddersdiploma en bewijs van recente (of geplande) bijscholing.

Vertel het verder

Volg Rotselaar op Facebook en Twitter