U bent hier

Rock Werchter Zomerbar

Vanaf 2 juli start de Zomerbar van Rock Werchter: buitenevenementen voor maximaal 400 personen als sfeervol alternatief voor massaconcerten. Het gemeentebestuur van Rotselaar vraagt dat alleen tickethouders zich dit weekend naar het festivalpark begeven.

Samenscholingen zijn nog steeds verboden. Daarom roept de gemeente Rotselaar op om dit weekend niet zonder ticket voor de Rock Werchter Zomerbar naar het landschapspark in Werchter te komen. Dit om drukte te voorkomen en te vermijden dat de veiligheidsafstand er niet kan worden gerespecteerd. De politie voorziet extra ploegen, die frequent en preventief zullen controleren.

Vanaf 1 juli zijn buitenevenementen tot 400 personen onder strikte voorwaarden weer toegelaten door de Nationale Veiligheidsraad. De Rock Werchter Zomerbar biedt dus een kwalitatief en kleinschalig alternatief voor wie tijdens de maand juli in goede en veilige omstandigheden de sfeer in Werchter wil opsnuiven.

De Rock Werchter Zomerbar beantwoordt aan de strengste veiligheids- en hygiënevoorschriften die momenteel gelden. Zo nemen de bezoekers plaats aan een tafel met voldoende afstand, bestellen en betalen gebeurt aan tafel met een app. De bediening gebeurt met mondmaskers, er zijn afzonderlijke in- en uitgangen voorzien met een uitgewerkt circulatieplan en het sanitair wordt regelmatig gereinigd volgens de strengste hygiënische voorschriften.

Tickets voor de zomerbarconcerten in juli zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 2 juli om 10u via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be.

Vertel het verder

Volg Rotselaar op Facebook en Twitter