U bent hier

Torenstraat richting Menakruispunt afgesloten op 12 en 13 april

Op woensdag 12 en donderdag 13 april zal de Torenstraat, van het kruispunt met de Kapelstraat en Sint-Antoniusstraat tot het Menakruispunt, afgesloten worden. De afsluiting is noodzakelijk voor een ingreep in het Menapad in het kader van de riolerings- en wegeniswerken in Rotselaar-Centrum. Doorgaand verkeer kan een omleiding volgen.

In het kader van de werken in Rotselaar-Centrum zal Fluvius boringen uitvoeren in het Menapad en de Torenstraat. Daardoor zal de Torenstraat, tussen het kruispunt met de Kapelstraat en Sint-Antoniusstraat tot het Menakruispunt, afgesloten worden op woensdag 12 april vanaf 7 uur tot het einde van de werken.

Door de regen konden de boringen niet op één dag afgewerkt worden. Daardoor zal de aannemer er ook op donderdag 13 april werken. Door de werken te plannen in de paasvakantie, probeert gemeente Rotselaar de hinder te beperken.

Hoe rijden?

Doorgaand verkeer vanaf de Torenstraat kan een omleiding volgen via de Sint-Antoniusstraat, Sint-Cecilialaan, Leuvensebaan, Drielindenstraat en Stationsstraat. Verkeer vanaf het Menakruispunt kan omrijden via de Stationsstraat, Leuvensebaan, Sint-Cecilialaan en Sint-Antoniusstraat.

Op de volledige omleidingsroute geldt een parkeerverbod.

Hoe rijdt de bus?

De bussen van de Lijn volgen een omleidingsroute via de Sint-Pietersstraat, Sint-Antoniuswijk, Sint-Cecilialaan, Leuvensebaan en Drielindenstraat. Of omgekeerd. De halte 'Drielinden' op de Stationsstraat wordt op 12 april verplaatst naar de Leuvensebaan aan het kruispunt met de Ridderslaan. De halte 'Huis Gordts' en 'Dorp' worden die dag niet bediend.

Vertel het verder

Volg Rotselaar op Facebook en Twitter