U bent hier

Voorlezers en lesgevers gezocht voor naschoolse activiteiten

Voor de naschoolse activiteiten op school is de jeugddienst op zoek naar voorlezers en lesgevers voor de 'sportssnack'. Lees je graag voor of laat je kinderen graag bewegen? Stuur dan een mailtje naar jeugd@rotselaar.be.

Voorlezers gezocht

De gemeente wil haar aanbod naschoolse activiteiten versterken en is daarvoor op zoek naar gepassioneerde voorlezers. Heb jij een hart voor kinderen? Wil je graag voorlezen? Heb je minimum éénmaal per week een uur tijd? Dan ben jij de geschikte kandidaat! In ruil krijg je een mooie vrijwilligersvergoeding. Interesse of vragen? Stuur een mailtje naar jeugd@rotselaar.be.

Via deze oproep wil de gemeente haar jongste bewoners stimuleren om regelmatig de bibliotheek te bezoeken en hun interesse in literatuur te vergroten. Krijgen de kinderen niet genoeg van het voorlezen? De bibliotheek organiseert één keer per maand voorleesnamiddagen. De data kun je terugvinden op hun website.

Lesgevers ‘sportsnack’ gezocht

Wil jij kinderen laten bewegen? Ben je 18+ of misschien wel 65+ en heb je een pedagogisch diploma? Stuur dan een mailtje naar jeugd@rotselaar.be. De jeugddienst bekijkt dan samen met jou of je in één van de scholen kunt helpen als lesgever 'sportsnack'. Materiaal en volledige lesmap zijn beschikbaar ter inspiratie. In ruil krijg je een mooie vrijwilligersvergoeding!

Vertel het verder

Volg Rotselaar op Facebook en Twitter