Warme William reist langs de Rotselaarse scholen!

Gemeente Rotselaar en de gezondheidsraad maken werk van een Warme Gemeente, met Warme William als uithangbord. Een Warme William is iemand die écht naar je luistert: een vriend(in), een ouder, een leerkracht,... Het is iemand die je uitnodigt om te vertellen wat er scheelt.

Iedereen zit wel eens wat minder goed in zijn vel. En dan is het fijn dat er een Warme William voor je klaarstaat. Een persoon die je kan vertrouwen. Iemand op wie je kan bouwen. En ja, ook jij kan zo een Warme William zijn.

De komende 2 weken is Warme William te gast in basisschool De Rank! Hij heeft een mooi plekje gekregen en heeft nog plaats op zijn bank. Tijdens deze 2 weken werken ze in De Rank extra aan mentaal welzijn van hun jongeren. Vanaf januari passeert Warme William ook langs de andere Rotselaarse scholen!

Warme William is een initiatief van het Fonds GavoorGeluk en zet in op het versterken van de veerkracht en het mentaal welzijn bij kinderen en jongeren van 0 tot 24 jaar.

Meer info op www.warmewilliam.be. Ontdek er ook de andere vrienden van Warme William, zoals Awel en Fit in je hoofd, Goed in je vel.