U bent hier

Werk mee aan het Mobiliteitsplan 2020-2025

In september 2019 start de gemeente met de vernieuwing en opfrissing van het mobiliteitsplan voor de komende beleidsperiode (2020-2025). Het traject loopt van september 2019 tot en met najaar 2020. Tijdens dit traject wilt gemeente Rotselaar haar inwoners tijdens verschillende fases betrekken in de opmaak van het plan.

In september start gemeente Rotselaar met de opfrissing van haar mobiliteitsplan. Hierbij wilt de gemeente beroep doen op de kennis, ervaringen en ideeën van haar inwoners. Samen denken we binnen specifieke thema's na over problemen van en oplossingen voor het Rotselaars mobiliteitsbeleid. We luisteren naar mekaar en gaan in gesprek. Een professioneel mobiliteitsadviesbureau begeleidt het traject en vertaalt de verkregen input stapsgewijs naar een nieuw mobiliteitsplan.

Verkenningsfase: in gesprek met de inwoner

We starten in september 2019 met de verkenningsfase, waarbij de gemeente vier gespreksavonden organiseert in de verschillende deelgemeenten (Rotselaar, Rotselaar-Heikant, Werchter en Wezemaal). Tijdens elke gespreksavond zoomen we in op de mobiliteitssituatie van de betreffende deelgemeente om vervolgens alle puzzelstukjes samen te leggen.

Gespreksavonden in september

  • Woensdag 18 september om 20 uur - gespreksavond Werchter (cultuurhuis 'de Jack-Op')
  • Donderdag 19 september om 20 uur - gespreksavond Wezemaal (GBS Het Nest)
  • Woensdag 25 september om 20 uur - gespreksavond Rotselaar Heikant (GBS Heikant)
  • Donderdag 26 september om 20 uur - gespreksavond Rotselaar (GC 'de Mena')

Na de gespreksavonden koppelen we terug op maakjebuurtmee.rotselaar.be.

Registreer je alvast zodat je ook in de volgende fasen kunt deelnemen aan het debat.

Vertel het verder

Volg Rotselaar op Facebook en Twitter