U bent hier

trotsbon #ikkooplokaal

Corona maakt het leven niet gemakkelijk. Ook niet voor onze lokale handelaars, horecazaken en ondernemers. Nu ze hun deuren weer openen, steken we ze graag een hart onder de riem met de actie: ‘trotsbon #ikkooplokaal’.

We schenken jou met veel plezier een trotsbon ter waarde van 15 euro die je kan gebruiken bij elke handelaar, horecazaak of ondernemer in Rotselaar. Winkelen in Rotselaar heeft niets dan voordelen! Het ruime aanbod ondernemers staat garant voor kwaliteitsvolle producten en diensten, voor persoonlijke service op maat én voor duurzaam winkelen zonder verre verplaatsingen.

Gebruik je trotsbon bij je favoriete handelaar, horecazaak of ondernemer of ga naar een ondernemer waar je nog nooit kwam.

Je kan je trotsbon gebruiken tot en met 31 december 2020.

Tip! Bewaar de brief en win een prijs!

Tijdens de digitale nieuwjaarsreceptie van Unizo Rotselaar werden de winnaars geloot van de actie trotsbon #ikkooplokaal. De prijzen zijn waardebonnen die gebruikt kunnen worden bij de deelnemende handelaars van de actie. Op de begeleidende brief vind je het nummer dat overeenkomt met dat van de trotsbon. Winnaars kunnen een afspraak maken om hun bon coronaproof op te halen via unizo.rotselaar@gmail.com of 0473 205 302 (Marco Ringoet voorzitter Unizo Rotselaar).

De winnende nummers
Een waardebon van 100 euro: 1277
Een waardebon van 50 euro: 5942 en 8076 
Een waardebon van 15 euro: 0010, 0061, 0464, 0510, 1935, 2119, 2122, 2599, 2405, 2853, 3029, 3793, 4744, 6003, 6976, 8663
De 20ste waardebon werd via de Facebookpagina van Unizo Rotselaar gewonnen.

Vragen en Antwoorden

Waar kan ik mijn trotsbon gebruiken?

 • Handelaars, horecazaken en ondernemers beslissen zelf of ze deelnemen aan de actie.
 • Elke handelaar, horecazaak en ondernemer met een ondernemingsnummer en gevestigd in onze gemeente kan deelnemen. Ook indien de maatschappelijke zetel van de ondernemer zich buiten de gemeente Rotselaar bevindt en de handelsactiviteit of het verkooppunt zich in de gemeente Rotselaar bevindt.
 • Alle marktkramers die op de vaste openbare markten staan in Rotselaar (dinsdagvoormiddag), Wezemaal (zaterdagvoormiddag) en Werchter (vrijdagavond) kunnen eveneens deelnemen aan de actie.
 • Deelnemende handelaars, horecazaken en ondernemers kan je herkennen aan de campagneaffiche of de campagnesticker.
 • Een overzicht van al onze lokale ondernemers vind je via www.rotselaar.be/ondernemersgids.

Wat is de waarde van een trotsbon en hoe moet ik deze gebruiken?

 • De trotsbon heeft een waarde van 15 euro.
 • Er worden geen geldbedragen teruggegeven bij gebruik van de trotsbon.
 • Wil je jouw lokale ondernemer maximaal ondersteunen? Je kan hem de trotsbon schenken of iets kopen waarvan de aankoopprijs lager ligt dan 15 euro.

Wanneer loopt de actie ‘trotsbon #ikkooplokaal’? Tot wanneer is de trotsbon geldig?

 • De actie loopt vanaf nu tot en met 31 december 2020 (vervaldatum).
 • De vervaldatum wordt op de trotsbon vermeld. Vervallen trotsbonnen kunnen niet worden omgeruild en evenmin worden aanvaard door deelnemende ondernemers.

Wie krijgt er allemaal een trotsbon?

 • Bpost bezorgt elk gezin in onze gemeente een trotsbon met een uniek identificatienummer.
 • 1 brievenbus = 1 ‘trotsbon #ikkooplokaal’.
 • De trotsbon wordt niet vervangen in geval van verlies, diefstal of beschadiging en kan niet worden verkocht aan derden.

Ik heb geen trotsbon in mijn brievenbus gevonden. Wat moet ik doen?

Indien je geen trotsbon hebt gekregen, kan je dit melden tot uiterlijk 24 juni 2020 via info@rotselaar.be. Bij het melden moet je volgende gegevens overmaken: naam, voornaam, adres, telefoonnummer. Met de bedeler wordt er dan nagegaan of de melding gerechtvaardigd is. Je wordt nadien op de hoogte gesteld.

In de winkel willen ze mijn trotsbon niet aanvaarden. Kan dat?

Dit kan. Elke handelaar, horecazaak en ondernemer beslist zelf om deel te nemen aan de actie en bijgevolg is er geen verplichting tot afname van de trotsbon. Deelnemende handelaars, horecazaken en ondernemers kan je herkennen aan de campagneaffiche of de campagnesticker.

In de winkel willen ze niet terugbetalen op mijn trotsbon. Kan dat?

Dit klopt. Er worden geen geldbedragen teruggegeven bij gebruik van de trotsbon.

Mijn trotsbon is beschadigd, in twee stukken. Wat moet ik doen?

Indien je trotsbon is beschadigd, kan je dit melden tot uiterlijk 24 juni 2020 via info@rotselaar.be. Bij het melden moet je volgende gegevens overmaken: naam, voornaam, adres, telefoonnummer, identificatienummer trotsbon. Je kan de beschadigde bon enkel inruilen voor een nieuw exemplaar bij afgifte van het beschadigde exemplaar. Hiervoor maak je een afspraak via info@rotselaar.be.

Kunnen wij met onze vereniging trotsbonnen aankopen om als prijs cadeau te doen bij een actie?

 • Dit kan niet. Trotsbonnen worden niet te koop aangeboden. De trotsbonnen worden éénmalig bedeeld via Bpost.
 • 1 brievenbus = 1 ‘trotsbon #ikkooplokaal’.

Extra informatie? www.rotselaar.be/ondernemersgids

Reglement

Info voor ondernemers